U bevindt zich hier:

Terrein en opbouw

Chalet

Sanitair

Zwembad

Gezamenlijke ruimte

Keuken, uit eten

Ruimte en vergezichten

Zoeken naar:

Algemeen:

Startpagina

Contact

Gastenboek

Het weer

Weblog en andere links

Naturusten

Route

Sitemap

Disclaimer

Domaine Le Portrait ligt op zo'n 2 km afstand van het dorpje Saint-Séverin met 700 inwoners, waar alle basis voorzieningen aanwezig zijn.

Midden tussen de velden met zonnebloemen en maïs ligt het domein van ruim 4 hectare. Het biedt een 25-tal kampeerplaatsen voor de naturisten die lekker willen genieten van rust, natuur, ruimte, gezelligheid en lekker eten.

Er is een ingerichte 2-4persoons caravan te huur en tevens een aantal ingerichte tenten, o.a een De Waard, vergrote Zilvermeeuw.
Vanaf 2010 is ons eerste chalet beschikbaar. Een chalet voor 2 personen, met volledig ingerichte keuken en eigen sanitair (douche en toilet).


Wij zijn druk bezig geweest met het terrein en de opbouw. In het najaar van 2010 is gestart met de bouw van een nieuw sanitairblok. Bij de start van het siezoen 2012 is dit in gebruik genomen. Bekijk onze jubileumsite voor een totaaloverzicht van de ontwikkeling van ons terrein.

bij ons ven is het heerlijk naturusten


Naast ons zwembad, dat wij gelukkig voor ons eerste seizoen hebben gerealiseerd, zijn op het terrein diverse bronnen aanwezig waarvan er een het grote ven voedt.

In het seizoen is het dus naturisme, wat betekent dat naakt (nu) gewoon is.


Er is een gezamenlijke ruimte, waarin de gast bij minder weer lekker kan vertoeven, wat lezen en een drankje halen.

Op onze camping is geen mogelijkheid om uw chemisch toilet te legen, omdat wij een eigen fosse septic hebben. Chemische toiletten zijn in Saint-Séverin en in de omgeving op speciale plaatsen te legen. Toiletten zonder chemicaliën, of 100% biologisch afbreekbaar, zijn uiteraard wel op ons terrein te legen.