Zoeken naar:

Algemeen:

Startpagina

Contact

Gastenboek

Het weer

Weblog en andere links

Naturusten

Route

Sitemap

Disclaimer


Wij vinden het leuk dat mensen hun reactie achterlaten op onze plannen, doelstelling, website en natuurlijk op ons domaine. Dus voel u vrij om te reageren via dit gastenboek door op de link onderaan deze pagina te klikken. Ter voorkoming van de vele spam wordt uw reactie pas na goedkeuring door de website beheerder vrijgegeven.

13.11.2013 - Ankie, Marjet en Imme
Hoi Tineke en Wim,
wij waren op doorreis naar Monta toen we jullie Domaine voor het eerst bezochten. Meteen een heerlijk gevoel, meteen de geweldige rust ervaren bij jullie. Wat een prachtig uitzicht hadden we vanuit onze camperplek, op de velden met mais, op de bossen en de zonnebloemen achter de boomgaard. Wat een rust. Meteen wisten we: op de terugweg komen we een week, de plannen om naar de Provence te gaan werden gecanceld. Heerlijk, mooie omgeving, vriendelijke medegasten, en jullie nimmer aflatend zorg om het iedereen naar de zin te maken zorgen voor een heerlijke tijd bij jullie. We komen terug!!!
Lieve groet van Ankie, Marjet en Imme.

24.09.2013 - t meulenbroeks
Wij hebben het geweldig naar onze zin gehad op jullie domaine,heerlijk rustig en toch in de bewoonde wereld.Iedere ochtend het heerlijke brood al vroeg bezorgd door Wim,zodat je in alle rust kunt genieten van een ontbijt.Het buiten sanitair bied je een geweldig uitzicht over de heuvels en ook bij het zwembad is het heerlijk vertoeven.Tineke en Wim bedankt en geniet maar van jullie vakantie hartelijke groeten van Tinus en Ans

01.09.2013 - Wilco en Mirjam
Alweer voor de vierde keer verbleven wij op jullie schitterende domaine. Wij hebben nu ontdekt dat ook Wim heerlijk kan koken. Mosselen met Rozemarijn en Peterselie en een passende wijn. Bovendien hebben we genoten van Le jour de Canard. 's Ochtends kwam Wim de eend brengen en na een korte instructie vertrokken we. Onderweg hebben we heerlijk geluncht uit de picknickmand, die was gevuld met eetbare onderdelen van de eend. Na veel aandacht van toeschouwers onderweg en zo hier en daar een praatje met de lokale bevolking, door het schitterende landschap weer terug naar de camping. 's Avonds hebben we genoten van een mooi en lekker diner (eend!).
Wim en Tineke, weer bedankt voor een gezellige en gastvrije week!
Wilco en Mirjam

14.08.2013 - Inge en Frits
Wij zijn dit jaar voor het eerst in dit gebied van Frankrijk terecht gekomen. Le Portrait is ons prima bevallen. De faciliteiten zijn prima, de ontvangst was heel gastvrij, Tineke kookt voortreffelijk, de omgeving biedt veel, kortom wij waren helemaal tevreden. We zitten nog met een wat paradoxale vraag: het geheim van de camping is de rust en toch verdienen Wim en Tineke meer bezoekers. Hoe zijn deze twee zaken met elkaar te rijmen?

07.08.2013 - Jan & Epke
We hebben een heerlijke tijd gehad: prachtige plekken met mooi uitzicht; lekker eten; mooi sanitair; uitzicht op graan en zonnebloemen; maar vooral: rust, rust en nog eens rust!

klik hier om uw reactie in het gastenboek te schrijven
terug 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 verder