Zoeken naar:

Algemeen:

Startpagina

Contact

Gastenboek

Het weer

Weblog en andere links

Naturusten

Route

Sitemap

Disclaimer


Wij vinden het leuk dat mensen hun reactie achterlaten op onze plannen, doelstelling, website en natuurlijk op ons domaine. Dus voel u vrij om te reageren via dit gastenboek door op de link onderaan deze pagina te klikken. Ter voorkoming van de vele spam wordt uw reactie pas na goedkeuring door de website beheerder vrijgegeven.

02.09.2012 - Katinka en Miranda
We zijn een paar weken terug maar verlangen alweer naar de weldadige rust van Domaine le Portrait. We begonnen daar op die lieflijke heuvel en vonden een klein paradijsje. Wim en Tineke als gastheer en gastvrouw pasten geheel in het beeld van een relaxte vakantie. Prachtige plekken, bijzonder luxe sanitair met douches die een wijds uitzicht bieden over de landelijke omgeving, een klein maar fris lekker zwembad en natuurlijk het warme brood 's ochtends voor je tent of caravan...We bleven maar liefst twee weken en zakten hier gelijk in een basale rust. Een plek om te onthouden; we gaan het al onze vrienden vertellen!

26.08.2012 - Frank en Karin
We hebben meer dan twee weken van de gastvrijheid van Wim en Tineke genoten. De rust en tegelijkertijd de gezelligheid op de camping heeft voor het tweede achtereenvolgende jaar gezorgd dat wij met heel veel plezier terugkijken naar ons verblijf. Dat we nu extra hebben kunnen genieten van het nieuwe sanitair was een bonus.
De culinaire verwenmomenten 's avonds aan tafel bij chefkok Tineke waren heerlijk; het geweldige uitzicht vanuit het plateau waar de camping op ligt, straalt een enorme rust uit en daar komt nog bij dat volgens Wim le portrait in een bijzonder "microklimaat" ligt. Hij heeft wat ons betreft gelijk gekregen: we hebben zeer veel zonnige dagen gekend in een periode waar het in de rest van midden Frankrijk wat tegenviel en dat heeft ons echt goed gedaan.
Hartelijke groet,
Frank en Karin

04.08.2012 - Stefaan en Ritje
Le Portrait waar het goed is om te’ naturusten’ voor echte naturisten
Onlangs kampeerden we op domein ‘ Le Portrait’ in Saint-Séverin. We werden er hartelijk ontvangen door Wim en Tinneke met een babbel en een drankje. Daarna een korte rondleiding door Wim. Er is de gezamenlijke ruimte in de stallingen met veel info over de streek en een frigo. Eigen producten (confituur, eieren) en dranken ter beschikking van de gasten: even aanduiden op de lijst wat je verbruikt hebt. Als de blauwe vlag wordt gehesen dan betekent dit dat er gasten rond de ‘frigo’ hangen: tijd voor een ‘petit coup’ en een fijne babbel.
Verder brandschoon sanitair, een klein zwembad, een boomgaard en veel, heel veel ruimte voor de kampeerder.
Het uitzicht van op je standplaats is adembenemend. De rust van ‘la campagne’ is er letterlijk te voelen. Wij waren geschikt om een 7-tal nachten te blijven maar van in den beginne smaakte het naar meer. Na twee dagen hadden we tegen elkaar al gezegd: We blijven hier ons hele vakantie staan: naturusten, fietsen, wijntje proeven, stadje bezoeken.
Toen brak Stefaan zijn been op fietstocht door de streek. Na drie dagen was de vakantie gedaan. Hij werd afgevoerd naar het hospitaal in Angoulême (50 km verder). Ritje kan niet auto rijden en reisde met taxi heen en weer tussen camping en ‘Le Centre hospitalière’.
Wie zal de fietsen ophalen die op de plaats van het ongeval zijn blijven staan ? Wie zal helpen de caravan en de auto klaar te zetten op de parking van de camping voor de repatriëring ? Wie zal wat spullen naar Angoulême brengen waar Ritje in een hotel bij het ziekenhuis logeert ?
De medekampeerders en de baas en de bazin Wim en Tinneke staken de handen uit de mouwen van zodra ze op de hoogte waren van het ongeval. De blauwe vlag werd gehesen en snel werd een en ander georganiseerd en afgesproken. Geen ‘naturusten’ maar wel naturisten hebben ons door die vijf lastige dagen heen geholpen.
Onze oprechte, welgemeende dank daarvoor ! Volgend jaar zetten we onze vakantie voort op … Le Portrait
Stefaan en Ritje

klik hier om uw reactie in het gastenboek te schrijven
terug 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 verder