Zoeken naar:

Algemeen:

Startpagina

Contact

Gastenboek

Het weer

Weblog en andere links

Naturusten

Route

Sitemap

Disclaimer


Wij vinden het leuk dat mensen hun reactie achterlaten op onze plannen, doelstelling, website en natuurlijk op ons domaine. Dus voel u vrij om te reageren via dit gastenboek door op de link onderaan deze pagina te klikken. Ter voorkoming van de vele spam wordt uw reactie pas na goedkeuring door de website beheerder vrijgegeven.

26.06.2012 - Ton van Bedaf
Als de stilte al niet genoeg lokt, dan wel het sublieme koken door Tineke. Verder maakte het zwembad gedurende de warmte ons bezoek helemaal top. Chezminee wat een lekkere week was dat, heel graag komen we terug!

25.06.2012 - Piet en Lenny van der Giessen
Beste Tineke en Wim,
Wat hebben wij een plezierige vakantie bij jullie gehad.s'Morgens het stokbroodje voor de deur is een luxe.
En de kookkunst van Tineke niet te vergeten GEWELDIG zullen we niet gauw vergeten,denken er nog met plezier aan terug.Toilet gebouw ziet er super uit is erg mooi geworden.We komen zeker nog terug.We hopen dat het jullie goed gaat in het voorseizoen en ook in het hoogseizoen.
Piet en Lenny

24.06.2012 - Gerard
Geweldig, wat een rust. Ver weg van de vele snelwegen en hoogspanningskabels. Rust en mooie uitzichten vanaf de camping en in de wijde omgeving. Niet toeristisch en in mei als alles net opkomt bijzonder lekker ruikend. Mais, graan en zonnebloemen zijn nog piepklein, dus je kunt er overheen kijken.Fietsen over de heuvels is te doen met een beetje conditie. Daarna een beetje relaxen bij het zwembad en aansluiting bij een voortreffelijk diner bereidt door Tineke, zeer aanbevelenswaardig. Ook zeer schone wandelingen direct vanaf de camping en in de vroege ochtend vers brood aan de deur door Wim. Klasse, ga zo door en terecht een plek om terug te komen.

19.05.2012 - Leo en Ineke
Het is gelukt,begin mei ,11 dagen met de caravan hier gestaan.Het zwemwater ging van 17 naar 21 graden !Komen zeker hier nog eens terug.(prachtig sanitair gebouw !!! )
vr.gr.Leo en Ineke

klik hier om uw reactie in het gastenboek te schrijven
terug 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 verder