Zoeken naar:

Algemeen:

Startpagina

Contact

Gastenboek

Het weer

Weblog en andere links

Naturusten

Route

Sitemap

Disclaimer


Wij vinden het leuk dat mensen hun reactie achterlaten op onze plannen, doelstelling, website en natuurlijk op ons domaine. Dus voel u vrij om te reageren via dit gastenboek door op de link onderaan deze pagina te klikken. Ter voorkoming van de vele spam wordt uw reactie pas na goedkeuring door de website beheerder vrijgegeven.

10.12.2011 - Leo en Ineke
sorry, zijn dit najaar er niet toe gekomen om naar Frankrijk af te reizen....goede voornemens.... voorjaar 2012 !

25.10.2011 - Joop
Ik had het geluk om in de week van 16-21 oktober 2011 te kunnen verblijven in het Chalet. Inderdaad Chalet met hoofdletter want het is een heerlijke plek om te vertoeven. Een mooie badkamer met een aparte douche. Een slaapkamer met een prima bed. En een woonkamer met keuken voorzien van alle gemakken. De aanwezige Nespresso machine zorgde voor heerlijke koffie. Zelfs in deze periode was het heerlijk zonnig. Na het optrekken van de schitterende ochtend mist was het al gauw aangenaam om buiten van een ontbijtje te genieten. Een schitterende week. Ook nog weer een ontdekking van een prima restaurant in Aubeterre. De keuken in Hotel du Perigord overtrof alle verwachtingen. Niet de goedkoopste maar het is daar smullen van de heerlijke Franse gerechten met uiteraard Franse wijn. Kortom een Chaletplus weekje!

28.08.2011 - wim en heleen
Wim en Tineke,
Weer terug in Nederland willen we jullie nogmaals bedanken voor jullie gastvrijheid. Wat er op jullie website staat klopt helemaal. Het fantastische uitzicht, het mooie zwembad, de heerlijke maaltijden, de leuke contacten, de tomaten, boontjes, aardappelen, paprika's uit eigen tuin en noem maar op. Inmiddels is het woord 'naturusten' bij ons al ingeburgerd en dus een begrip geworden. Het was een fijne week bij jullie in de boomgaard en we komen vast nog eens terug.
hartelijke groet,
wim en heleen

27.08.2011 - Joop
Dit jaar vijf weken op Domaine Le Portrait. Net als in voorgaande jaren een geweldige ervaring. De rust, het mooie uitzicht en het heerlijke eten op de camping. De samenstelling van de maaltijden is nog creatiever geworden. Echt klasse, Tineke! Het vertoeven bij en in het zwembad blijft heerlijk en het ontmoeten van aardige en interessante mede camping bezoekers maakt deze kleinschalige camping een topper. Het is fantastisch om te zien hoe deze camping in een paar jaar tijd zijn kwaliteit volop waarmaakt. Het in aanbouw zijnde nieuwe sanitair gebouw ziet er ook al veel belovend uit. Het chalet is genot om in te verblijven. De plek voor mijn camper onder de schaduw van een boom is geweldig. De dagelijkse aandacht en service van Wim en Tineke voor hun gasten blijft ook een van de sterke punten. Tot de volgende keer.
Joop

26.08.2011 - Renee en Mattanja
Na drie fantastische weken in de De Waard tent zijn we weer terug in de Nederlandse stroom van energie.
Rust, reinheid en regelmaat. Het laatste woord moet je zelf uitvoeren, maar de eerste twee woorden zijn ruimschoots aanwezig op Domaine le Portrait. Het tweede jaar was dan ook weer net zo uniek. Vorig jaar ben ik voor het eerst naturistisch gaan kamperen en deze camping was een schot in de roos. Klein maar fijn en nog meer van deze uitdrukkingen zijn hier op zijn plaats. Het vrije uitzicht en toch een beschermd gevoel brachten een rust met zich mee, waardoor vakantie vieren vanzelf ging.
Wim en Tineke bedankt voor de goede zorgen! We hoefde maar aan de bel te luiden of jullie stonden klaar
Tot de volgende keer.
Liefs,
Renee en Mattanja

klik hier om uw reactie in het gastenboek te schrijven
terug 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 verder