Zoeken naar:

Algemeen:

Startpagina

Contact

Gastenboek

Het weer

Weblog en andere links

Naturusten

Route

Sitemap

Disclaimer


Wij vinden het leuk dat mensen hun reactie achterlaten op onze plannen, doelstelling, website en natuurlijk op ons domaine. Dus voel u vrij om te reageren via dit gastenboek door op de link onderaan deze pagina te klikken. Ter voorkoming van de vele spam wordt uw reactie pas na goedkeuring door de website beheerder vrijgegeven.

23.08.2011 - Gerrit en Jolanda
Van 31 juli t/m 17 augustus verbleven we op deze fantastische camping. We hebben alweer heimwee naar de rust op de camping en het prachtige uitzicht vanaf onze kampeerplek!
We hebben genoten van het heerlijke zwembad, de dagelijkse verse broodjes bij de tent en het was gezellig met de medekampeerders om ons heen.
Tineke en Wim: het was fantastisch en we komen zeker bij jullie terug!
Hartelijke groet van Gerrit en Jolanda

19.08.2011 - Frank en Karin
18-08 teruggekeerd van een heerlijke vakantie in de Charente. De camping was zoals beloofd een oase van rust en de sfeer was prima. Dit laatste mede dankzij de goede zorgen van Wim en Tineke. Een prima keuze!

18.08.2011 - Hanneke & Leen
Als je houdt van kamperen in de stilte van vergezichten, ver weg van toerisme, natuurgeluiden, een goed boek naast de kippenren, een wandeling door vele kleuren van boeren platteland, een glaasje naast de zingende boerenzwaluw, culinaire verwennerij naast een vlinder in de kruidentuin zonder van de camping af te hoeven, ja dan annuleer je de volgende bestemmingen op je lijstje en verheug je je op het warme broodje dat de volgende ochtend wordt bezorgd door een campingbaas voor wie klantvriendelijkheid een tweede natuur is.

04.08.2011 - Annemike
Leuk stukje in de krant over de camping in de regen! Wij zijn inderdaad van plan om morgen of overmorgen te bellen dat we er zondag aankomen voor een paar dagen. Laat de zon maar komen!

03.08.2011 - Ronald en Henriette
Beste Wim en Tineke, wat was het heerlijk kamperen op jullie terrein! Natuur, rust en privacy, en tegelijkertijd toch ook gezelligheid als je eens even iemand wilt zien, ruimte te over, heerlijk zwembad, heerlijk eten (Tineke !), koelkasten voor algemeen gebruik, 's-ochtends vers brood, bibliotheek. Alles geweldig verzorgd/onderhouden, en er wordt toch ook heel druk "aan de toekomst getimmerd". Vriendelijke stadjes op 5-15 minuten rijden en grotere steden binnen 30-60 minuten. Wat wil een mens meer?
In een zin: "Kamperen in rust en privacy terwijl je je met grote zorg omringd weet, en alle mogelijkheden de drukte op te zoeken als je dat wilt".
Tot de volgende keer, Ronald en Henriette

klik hier om uw reactie in het gastenboek te schrijven
terug 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 verder