Zoeken naar:

Algemeen:

Startpagina

Contact

Gastenboek

Het weer

Weblog en andere links

Naturusten

Route

Sitemap

Disclaimer


Wij vinden het leuk dat mensen hun reactie achterlaten op onze plannen, doelstelling, website en natuurlijk op ons domaine. Dus voel u vrij om te reageren via dit gastenboek door op de link onderaan deze pagina te klikken. Ter voorkoming van de vele spam wordt uw reactie pas na goedkeuring door de website beheerder vrijgegeven.

29.07.2011 - Jack en Gerrie
Zaterdag 16 juli reden we terug naar Nederland, de herfst in. Wat een overgang na een fijne tijd in Frankrijk, waarvan een kleine week op Le Portrait. Het was als thuiskomen, alles was gelijk weer vertrouwd. Tineke en Wim, weer erg bedankt!

22.07.2011 - Pieter
Hallo allemaal,
Le Portrait....het was weer je van he(t).
Voor het tweede jaar was het weer heerlijk.Leuk, vertrouwd,gezellig, sfeervol, gemoedelijk enz. Het weer was minder maar dat mocht de pret niet drukken. We hebben er weer van genoten en hopen dat het met jullie goed gaat. Het zit allemaal in de lift!! Prima en jullie verdienen het ook. Bedankt voor de gastvrijheid en voor het heerlijke eten!
Tot ziens
Pieter&Minette

01.06.2011 - Leo en Ineke Drost
Door het filmpje en de verhalen in het gastenboek zijn wij (al zo'n 40 jaar op veel terreinen in Frankrijk geweest) warm gelopen voor deze plek. Zijn van plan om in september as. langs te komen !
vr.gr.Leo en Ineke- H.Ido Ambacht-

08.08.2010 - Jos en Ferdi Miechels
3 weken -als 1ste bewoners met champagne ontvangen!!!- het heerlijke chalet gehuurd.Op een geweldige plek met een uitzicht zo mooi....het heeft een paar dagen geduurd voor we zeker wisten dat het geen ansichtkaart was. De bedden:heerlijk, de indeling van het huisje slim en gezellig en een leuke(!) badkamer.
Sommige avonden hadden we gekozen voor het heerlijke eten van Tineke en zaten we -afhankelijk van de intekening- vaak met andere campinggasten aan tafel.
Een leuke formule,want je leert op die manier anderen kennen.
Iedere ochtend vers brood aan huis/tent bezorgd.Mooi weer(meestal).
En het allerbelangrijkste: Wim en Tineke zijn aardige,gezellige en hulpvaardige mensen..
Veel succes met de verdere ontwikkeling van jullie unieke plek.
Naturisten: een superplek met een prachtig huisje.

08.08.2010 - Eddy en Floortje
Voor het eerst zonder kinderen op pad, zin in lekker hangen, rondkijken, wandelen, lezen en vooral rust.En ja hoor.........we hebben het hier allemaal kunnen doen.Ons plan was een dag of 3 te blijven maar uiteindelijk werden het er 10. We hebben genoten van de sfeer, de entourage en het ongedwongen kunnen kamperen. Het kleinschalige attente karakter heeft ons echt goed gedaan. Weet je wat nu zo moeilijk is....alle campings waar we na ons verblijf op le Portrait nog zijn geweest vallen eigenlijk in het niet bij de rust en de sfeer die we hier hebben gehad. Tineke en Wim, hartstikke bedankt!!!! We komen zeker een keer terug en we hebben al aan een aantal mensen verteld hoe het bij jullie is.Ik denk dat we dus volgende keer moeten bespreken om nog een plekje te kunnen krijgen.

klik hier om uw reactie in het gastenboek te schrijven
terug 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10