Zoeken naar:

Algemeen:

Startpagina

Contact

Gastenboek

Het weer

Weblog en andere links

Naturusten

Route

Sitemap

Disclaimer

Tineke en Wim Ellenbroek,
geboren en getogen in Apeldoorn.

Op 26 november 2007 zijn wij formeel eigenaar geworden van Le Portrait, een oude boerderij bij het dorpje Saint-Séverin in Frankrijk, in La Charente op de grens met de Dordogne.

Per 31 december 2007 hebben wij onze banen opgezegd en op 15 januari 2008 zijn wij uit Nederland vertrokken naar Frankrijk om Le Portrait te gaan uitbouwen tot Domaine Le Portrait, een "naturust" terrein voor de naturist.

2014: ons laatste jaar!

Het is alweer het zevende seizoen Domaine Le Portrait. Het wordt een ander seizoen, ons laatste seizoen. Wij stoppen met onze droom Domaine Le Portrait, de camping gaat in de verkoop.
En dit heeft consequenties voor de camping. Dit seizoen zullen wij niet permanent op de camping aanwezig zijn.

Kor Sijtsema en Thea van de Wal, voormalig eigenaren van naturistencamping Le Marcassin de St. Aubin, zullen de maanden mei, juni en juli voor ons de camping runnen en 2 augustus zullen wij zelf het stokje tot het einde van het seizoen (14 september) weer overnemen.


Wij hebben met veel plezier de camping van nul af aan opgebouwd en zijn trots op wat het nu geworden is. Wij hebben genoten van alle gasten die wij hier in Saint Séverin een naturustische vakantie hebben kunnen bieden.
Wij hopen in augustus en september diverse gasten nog persoonlijk te spreken, maar dat zal niet met iedereen lukken.

Wij zullen er ge-4-en alles aan doen, dat u bij ons aan uw "naturust" toekomt!
Graag tot ziens op Domaine Le Portrait.