Zoeken naar:

Algemeen:

Startpagina

Contact

Gastenboek

Het weer

Weblog en andere links

Naturusten

Route

Sitemap

Disclaimer


Huurperiodes verhuurobjecten
Het chalet, de caravan en de De Waard tent zijn per week te huur, met de aankomst op zaterdagmiddag (vanaf 14:00 uur) en vertrek op zaterdag voor 11:00 uur.

Chalet
Het chalet is volledig ingericht voor 2 personen. Er is een woonkamer met open keuken (met gaskomfoor en koelkast), een slaapkamer met een goed 2 persoonsbed (met kussens en dekbedden), een badkamer met douche en toilet en een veranda. Totale oppervlakte is 28 m2. De huurprijs is voor 2 personen en is inclusief gas, water en elektra. Op verzoek hebben we ook handdoek- en lakenpakket te huur. In koelere periodes is het ook mogelijk een gaskachel te huren voor (bij)verwarming.

Caravan
De caravan is standaard uitgerust met klein toilet, koelkastje, gasfornuis, servies, dekbedden, kussens, tafel, tuinstoelen en parasol. De huurprijs is inclusief gas, water en elektra en de prijs voor het 2 personen. Indien gewenst kunt u bij ons ook een set beddengoed en/of handdoeken huren.

De Waard tent Vergrote Zilvermeeuw
De tent is uitgerust met (relax)stoelen en tafel, keukentje met kookinventaris, servies, en luchtbedden. In de huurprijs voor de tent is inbegrepen: gas, water en de prijs voor 2 personen. Er is geen elektra aanwezig.

Huisdieren en roken zijn niet toegestaan in onze verhuurobjecten.

Kampeerplek
Wilt u een kampeerplek (met of zonder elektra) reserveren dan kan dat ook.

Reservering
U ontvangt van ons een reserveringsbevestiging per email, waarin de gereserveerde periode is vermeld en de hieraan verbonden kosten. Van dit bedrag dient 25% binnen 7 dagen te worden overgemaakt als aanbetaling.
Pas na ontvangst van de aanbetaling is de reservering definitief.
De rest van de kosten dient bij aankomst te worden voldaan, bij reservering van het chalet, caravan of tent dient het restant 6 weken voor aankomst te zijn voldaan.

Annulering
Indien wordt geannuleerd wordt de aanbetaling niet gerestitueerd. Bij annulering tot 6 weken voor de aanvang wordt, alleen in geval van betaling van het volledige boekingsbedrag voor de gereserveerde periode, 50% van het bedrag gerestitueerd. Bij annulering binnen 6 weken voor de aanvang vindt geen restitutie meer plaats. Ook bij voortijdig vertrek vindt geen restitutie van betaalde gelden plaats. Wij adviseren u een annuleringsverzekering af te sluiten.